Superbiler på PS3

Fra Lamborghini til McLaren

System 3 har kunngjort Supercar Challenge, hvor fokuset er på ekte superbiler.

Utgiver System 3 og utvikler Eutechnyx stod tidligere i år bak bilsimulatoren Ferrari Challenge, og nå har samarbeider de om nok et bilspill: Supercar Challenge. Spillet kommer eksklusivt til PS3, og skal lanseres til våren.

Også superbiler må kjøre i regn av og til.

Supercar Challenge bygger videre på fundamentet fra Ferrari Challenge, og kommer med over førti lisensierte superbiler. Utvalget inkluderer Aston Martin DB9, Lamborghini Murcielago RGT, McLaren F1 og, selvfølgelig, flere Ferrari-modeller (som Ferrari FXX).

Disse bilene får du ta med ut på over tjue baner, som Silverstone, Spa, Mugello Italy og Nürburgring.

Utviklerne skryter av ekte simulatorgameplay, men de har også tatt noen skritt for å nærme seg arkadepublikumet. Spillet kommer blant annet med en rekke hjelpemidler du kan aktivere, og en egen arkademodus.

Ellers fortelles det at den kunstige intelligensen har blitt forbedret siden sist. Spillet har blant annet mulighet for dynamiske motstandere som tilpasser seg din ytelse, men denne funksjonen kan skrus av om du foretrekker at motstanderne kjører sitt eget løp.

Supercar Challenge kommer også med flerspiller for opp til 16 spillere, men denne delen av spillet har ikke System 3 sagt noe om enda.

Siste fra forsiden