Supermann-skuespiller: – Jeg vil spille Geralt i The Witcher-serien

Henry Cavill er storfan av spillserien.

Geralt of Rivia og Henry Cavill.
Gage Skidmore, flickr, CD Projekt RED

The Witcher er sakte, men sikkert på vei til å bli TV-serie på Netflix, og selv om det ennå er uvisst hvem som skal spille hovedpersonen har i alle fall én høyt profilert kandidat nå meldt sin interesse.

I et intervju med nettstedet IGN nylig kunne nemlig Henry Cavill, mest kjent for sin rolle som Superman i diverse DC-filmer de siste årene, avsløre at han er storfan av spillserien.

– The Witcher 3. Jeg spilte nettopp gjennom hele spillet på nytt. Elsker det spillet. Virkelig godt spill, svarte Cavill på spørsmål fra journalisten om hva han spilte for tiden.

Vil spille Geralt

CD Projekt Red

På det uunngåelige oppfølgingsspørsmålet om hvorvidt han kunne tenke seg å spille Geralt i den kommende TV-serien basert på The Witcher-universet svarte Superman-skuespilleren følgelig også bekreftende.

– Absolutt. Ja, det ville vært en helt fantastisk rolle, sa Cavill, som i tillegg til spillene også har fordypet seg i bøkene som spilluniverset er basert på.

Ingenting av dette bør tolkes dithen at det faktisk er Cavill som kommer til å spille Geralt, men man skal selvsagt heller ikke se bort fra det med tanke på at mannen definitivt er i vinden for tiden. I tillegg til Superman er Cavill også kjent fra den seneste Mission Impossible-filmen, som nå går sin seiersgang på kinoene.

Nyheten om at The Witcher skal bli TV-serie dukket først opp i mai i fjor. Det ble deretter ganske stille rundt prosjektet, men i februar i år ga prosjektet lyd fra seg igjen etter at seriens manusforfatter og produsent, Lauren S. Hissrich, bekreftet at manuset til pilot-episoden var ferdig.

I likhet med spillserien er den kommende Netflix-serien basert på bøkene til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, som skrev til sammen åtte romaner kjent som The Witcher Saga. I Netflix' pressemelding opplyste Sapkowski at serien skal være tro mot bøkene, som skulle bety at kjennere av spillserien trolig vil kjenne seg igjen i serien. Selv er han konsulent for serien.

Les også: Slik forsvarer CD Projekt RED at Cyberpunk 2077 er i førstepersonsperspektiv »

Siste fra forsiden