Supermutantene i X-Men er tilbake

Activision har kunngjort at de lager spill basert på den kommende X-Men-filmen, X-Men: The Last Stand.

Hva er det med amerikanske utgivere og superhelter? Nå har Activision kunngjort at de jobber med et spill basert på den kommende X-Men-filmen. Det nye spillet er foreløpig kjent under navnet X-Men: The Official Movie Game, og skal etter planen lanseres i mai. Spillet kommer til PC, PS2, DS, GBA, Xbox, GameCube og Xbox 360. Activision har med andre ord husket alle spillplattformene, unntatt PSP.

Hendelsene i spillet foregår litt før selve filmen, og her får du spille Nightcrawler, Iceman og/eller Wolverine i kamp mot den ondsinnede organisasjonen HYDRA. Spillet forklarer også hvorfor Nightcrawler ikke er med i filmen. Hver av de tre supermutantene har sine egne spesielle egenskaper, som spilleren må bruke for å overvinne fienden.

Underveis får spillerne kjempe side om side med kjente X-Men-skikkelser og møte fryktede X-Men-fiender. Områdene vi får utforske inkluderer blant annet Frihetsstatuen, Alkali Lake og Dark Cerebro. Gameplayet fokuserer på nærkamp, snikeaction og oppdrag hvor du må nå målene dine i løpet av korte tidsfrister. Brettene er utformet slik at supermutantenes egenskaper skal utnyttes maksimalt.

PS2-, Xbox- og Xbox 360-versjonene utvikles av Z-Axis, Hypnos tar seg av GameCube-versjonen, Amaze står for DS-versjonen, Wayforward lager GBA-versjonen, mens PC-versjonen utvikles av Beenox. Det er ikke klart hva slags forskjeller vi kan forvente oss mellom de ulike versjonene.

Siste fra forsiden