Superregissør kan redde Halo-filmen

Peter Jacksons Halo-film er død, men nå gir et annet stort Hollywood-navn ny grunn til optimisme.

Til fansens store skuffelse ble det kunngjort for en tid tilbake at Peter Jacksons Halo-prosjekt dessverre hadde brutt sammen. Men nå skal seriøse forhandlinger om den etterlengtede filmatiseringen være gjenopptatt, og denne gangen er det ingen ringere enn Steven Spielberg som har meldt sin interesse.

Spielberg + Microsoft = Sant?

Nettstedet iesb.net bekrefter at Spielberg er i aktiv dialog med studiosjefer om å utvikle filmprosjektet. Han skal være meget begeistret for manuset Halo: The Fall of Reach, som er skrevet av forfatteren Stuart Beattie, og er etter sigende fan av både Halo og dataspill generelt. Filmregissøren har dessuten et godt forhold til Microsoft, som sitter på alle rettightene til filmen. Spielberg deltok også på den nylig avholdte E3-messen hvor han på vegne av Microsoft presenterte den nye kamerabaserte teknologien "Project Natal".

Manusforfatteren Stuart Beattie har tidligere skrevet manusene til filmer som 30 Days of Night, Collateral og til kinoaktuelle G.I. Joe: The Rise of Cobra. Under promoteringen av sistnevnte skal Beattie ha uttalt overfor scifi.com, at Halo-historien er en fantastisk fortelling om et barn som ingen bryr seg om, men som ender opp med å redde hele verden.

Noen regissør er ennå ikke nevnt, så dette er fremdeles åpent for spekulasjoner. Én mulighet er selvsagt Spielberg selv, en annen er at Peter Jackson returnerer til prosjektet eller at Neil Blomkamp, det opprinnelige alternativet, inntar registolen.

I mellomtiden er det bare å håpe i spenning på at forhandlingene bærer frukter.

(Kilde: iesb.net)

Siste fra forsiden