Supreme Commander til konsoll

Det ambisiøse strategispillet Supreme Commander er på vei til nye plattformer.

Nettstedet Pro-G har snakket med Chris Taylor fra Gas Powered Games, og i den forbindelse klarte de å lure den velrenomerte spillutvikleren til å røpe at sanntidsstrategispillet Supreme Commander er under utvikling for konsoll.

Det spares ikke på kruttet i Supreme Commander

De snakket nemlig om hvordan sanntidsstrategispill kontrolleres på konsoll, og hvordan utviklere stadig forbedrer kontrollsystemet slik at det passer mer og mer for håndholdte kontrollere. Da Taylor ble spurt om en konsollversjon av Supreme Commander kommer til å være det første som virkelig treffer blink på dette området, svarte han følgende:

– Jeg håper det. Det er målet vårt. Jeg kan ikke snakke for mye om dette her, for du har nesten klart å få meg til å røpe at vi jobber med det. Nei, faktisk har du klart det. Det er bra. Dette er en hemmelighet jeg ønsker å dele.

Videre fortalte han konsollplattformen han foretrekker for overføringer fra PC til konsoll er Xbox 360, fordi man raskt og økonomisk kan oversette ting fra PC til Microsofts konsoll. Derfor er det sannsynlig at Supreme Commander i alle fall lanseres for Xbox 360.

Utgiver THQ har imidlertid ikke kommentert saken.

Siste fra forsiden