Svensker lager nytt Dead Island-eventyr

Kan du rømme fra de vandøde?

Deep Silver

Tyske Deep Silver har virkelig lagt sin elsk på universet fra Dead Island-spillene. I tillegg til Dead Island 2 og et zombiebefengt MOBA-spill har de nå annonsert at Escape Dead Island, et tredjepersons overlevelseseventyr som finner sted før hendelsene i Dead Island 2.

Jeg hadde nok også gått fra vettet om jeg ble fanget på ei øy full av zombier.

Spillet er under utvikling hos svenske Fatshark, og kommer allerede til høsten. Det vil lanseres på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows-baserte PC-er.

Mitt navn er Cliff Calo

I Escape Dead Island får du rollen som Cliff Calo, som reiser til øynasjonen Banoi for å dokumentere hva som har skjedd der. Det er selvsagt en tabbe av dimensjoner, for snart befinner han seg i en grusom kamp for å overleve.

Spillet skal være kraftig historiedrevet, og som den ferske traileren gir et inntrykk av er slett ikke alt helt som det ser ut. Calo trues tydeligvis like mye av sin egen ustabile psyke som de vandrende vandøde.

Escape Dead Island skal også skilte med en litt mer tegneserieaktig visuell stil enn den vi er vant med. Noen ting er imidlertid som de alltid har vært, og vi loves massevis av våpen og blodig slåssing.

Originalskaperne av Dead Island jobber forøvrig med zombiespillet Dying Light, samt et dystert førstepersons actionspill ved navn Hellraid.

Siste fra forsiden