Svi gummi i Forza Motorsport 7-demoen

Prøvekjør spillet nå på Xbox One og Windows 10.

Microsoft har lansert en demo for Forza Motorsport 7 på Xbox One og Windows 10. Smakebiten på bilspillet kan lastes ned via Microsoft-butikken, og krever drøye 22 GB med ledig plass på maskinen din.

Les også: Så god PC må du ha for å kjøre Forza Motorsport 7 »

Forza Motorsport 7 lar deg leke med over 700 forskjellige biler.
Microsoft

I en melding på sine nettsider forteller utvikleren at Forza Motorsport 7-demoen inkluderer tre «unike racing-opplevelser». Spillere kan blant annet kjøre en Porsche 911 GT2 RS på den nye Dubai-banen, eller sitte litt høyere opp i en Mercedes-Benz Tankpool på Mugello-banen i Italia.

De som ønsker seg en større utfordring kan ta turen til den klassiske Nürburgring-banen, bak rattet på en Nissan NISMO GT-R. Her får spillere også smake på spillets dynamiske væreffekter, med for eksempel vanndammer som blir større etter hvert som regnet høljer ned.

Stor bilpark

Fullversjonen av Forza Motorsport 7 vil naturligvis by på en langt mer omfattende opplevelse. Ifølge Microsoft skal vi få leke oss med over 700 biler, på over 30 forskjellige baner rundt om i verden.

Spillet lanseres 3. oktober, men kjøper du «Ultimate»-utgaven kan du begynne å spille allerede 29. september. Forza Motorsport 7 er en «Play Anywhere»-tittel, så kjøper du spillet digitalt får du både Xbox One- og Windows 10-utgaven med i pakken.

Sony er også snart klar med sitt neste bilspill.
Gran Turismo Sport kommer i oktober »

Siste fra forsiden