SWAT 4: The Stetchkov Syndicate

Det har gått noen måneder siden den første tilleggspakken til SWAT 4 ble annonsert. Nå er den første traileren ute.

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate er navnet på den første tilleggspakken til det taktiske skytespillet SWAT 4, som kom på markedet i april tidligere i år. Grunprinsippet til SWAT-styrkene er å uskadeliggjøre fremfor å drepe, og i The Stetchkov Syndicate blir dette mer utfordrende enn noen gang.

Et østeuropeisk kriminalsyndikat har etablert seg i byen, og resultatet er at flere våpen og mer narkotika dukker opp på gaten. Politistyrken SWAT blir sendt ut på en serie oppdrag som etter hvert leder dem mot det nådeløse Stetchkov-syndikatet, hvor de må kjempe mot de mest hardbarkede kriminelle.

Tilleggspakken gir oss syv nye oppdrag for enspiller og flerspiller, og støtter kooperativt spill for opp til ti spillere (hvor ett eller to lag med maks. fem spillere hver kan samarbeide). Vivendi har tidligere også nevnt en ny flerspillermodus ved navn "smash & grab". I tillegg kommer nye våpen, ekstrautstyr og mulighet til å gi ordrer med mikrofon.

Den første traileren er i overkant av 1 minutt, men er til gjengjeld stort sett kun reelt gameplay, så du får en nyttig innblikk i hvordan de nye omgivelsene, våpnene og kjeltringene tar seg ut.

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2006. Vivendi har også sluppet løs fire nye skjermbilder, som vi har lagt ut i vårt bildegalleri

Siste fra forsiden