Det neste Counter-Strike?

Tactical Intervention kunngjort

Tactical Intervention er et skytespill fra Counter-Strike-skaper Minh Le.

I 1999 skapte Minh Le og Jess Cliffe en modifikasjon for det originale Half-Life, som skulle vise seg å bli svært populær.

Modifikasjonen deres fikk navnet Counter-Strike, og var et lagbasert onlineskytespill hvor spillerne fikk rollen som terrorister og antiterrorister. Etter hvert utviklet den seg til et uavhengig spill, som fortsatt lever i beste velgående.

Nå er Minh Le tilbake med et nytt spill i samme sjanger. Tactical Intervention er, som navnet tilsier, et taktisk skytespill hvor to lag må kjempe mot hverandre. Spillet er basert på Counter-Strike-motoren.

IGN har fått en titt på spillet, og forteller at det minner veldig om Counter-Strike. Samtidig har det fått noen nye elementer som Minh Le lenge har ønsket å implementere.

Dette inkluderer topptrente hunder som kan beordres rundt av spillerne, for å uskadeliggjøre fiender. I tillegg vil spillområdene inkludere sivile (som terroristene kan bruke som menneskelig skjold), samt gisler og andre ikke-spillende figurer.

Minh Le forteller at han alltid har hatet hvor kraftige snikskytterne var i Counter-Strike, så Tactical Intervention blir mer balansert. I tillegg blir det raskere, så hvis du dør tidlig slipper du å vente like lenge som før.

Spillet åpnes snart for betatesting, og målet er en lansering før året er omme.

Siste fra forsiden