Tales of Monkey Island til butikkene

Samlerutgave lanseres neste år.

Britiske Lace Mamba Global har kunngjort at de vil bringe en samlerutgave av Tales of Monkey Island til butikker i Storbritannia, Skandinavia og en håndfull andre territorier. Lanseringen vil finne sted 25. mars.

Tales of Monkey Island er en serie episodebaserte eventyrspill hvor vi får stifte bekjentskap med den relativt håpløse piraten Guybrush Threepwood. Han klarer å slippe ut en magisk pest, som sprer seg lynraskt i Karibien. Nå må han få orden på sakene igjen, i løpet av fem individuelle episoder.

Guybrush Threepwood var ikke død.

I tillegg til de fem episodene vil samlerutgaven komme med en haug av ekstramateriell, men Lace Mamba har ikke røpet noen detaljer om dette.

Tales of Monkey Island ble opprinnelig lansert via digital distribusjon, fra juli til desember 2009. Serien fikk en god mottakelse hos oss, og i anmeldelsen av det siste spillet i serien sa jeg følgende:

– Nå som sesongen er ferdig, og dermed kan sees som ett enkelt produkt, har jeg ingen problemer med å anbefale nølende eventyrspillere å gå til innkjøp. Vi fikk et klart og tydelig signal om sesongens kvalitet allerede ved første episode, men det var ingen garantier for at kvaliteten ville holde seg gjennom hele sesongen. Det har den imidlertid gjort, og Telltale har all grunn til å være stolt av det de har skapt.

Siste fra forsiden