Tales of Symphonia og Tales of Rebirth til PS2

Namco har nylig bekreftet ryktene om at de jobber med et nytt Tales of-spill til PS2, som vil bli kalt Tales of Rebirth. Dessuten vil GameCube-spillet Tales of Symphonia komme til PS2.

Begge titlene vil komme ut i Japan i løpet av dette året, og det er ikke klart om og når disse spillene kommer til vesten. PS2-versjonen av Tales of Symphonia ser ut til å bli ganske lik GameCube-versjonen, som er et rollespill som blander 2D og 3D på en spennende måte. Spillet har fått mye skryt til nå, og det er ingen grunn til å tro at PS2-versjonen blir dårligere, selv om det må sies at det vil møte mye hardere konkurranse på Sony sin plattform enn det gjorde på GameCube.

Tales of Rebirth er neste spill i serien, og dette ser ut til å bli et rent 2D-spill. I dette spillet kontrollerer du en viss Veigue Lungberg, en sverd-ekspert som har blitt oppdradd av familiens venner i en kald og øde landsby etter at foreldrene hans døde da han var veldig ung. Et år før spillet starter mistet han evnen til å snakke, noe som utvilsomt får litt å si for hvordan historien i spillet utarter seg.

Spillet vil foregå i en verden befolket av to raser; en intellektuell menneskeliknende rase og en fysisk svært sterk rase som ikke har så mye til felles med den andre rasen. Historiene til disse to svært ulike rasene er preget av krig og konflikter, og det ser ut som disse vil blusse opp igjen i løpet av spillets gang.

Vi håper begge disse titlene slippes på det europeiske markedet (på tross av at de har et svært "japansk" utseende), og vil komme tilbake med mer informasjon så snart Namco kommer med noen offisielle kunngjøringer.

Siste fra forsiden