Team Fortress 2

Valve har lansert en ny video fra Team Fortress 2, det onlinebaserte skytespillet som lanseres sammen med Half-Life 2: Episode Two.

Team Fortress 2 har en lang historie bak seg. Originalen så først dagens lys som en gratis modifikasjon til Quake for nesten ti år siden. Her fikk vi lagbasert skyteaction, hvor spilleren inntok en av flere tilgjengelige roller med hver sine spesielle egenskaper. Oppfølgeren var ment å fungere til Quake II, men det endte med at Valve tok garasjeutviklerne inn i varmen og slapp Team Fortress Classic som en modifikasjon til Half-Life.

Den opprinnelige kunngjøringen av Team Fortress 2 kom i 2001, men spillet har forandret seg drastisk siden de første skjermbildene. Valve har gått over til et Toy Story-aktig tegneseriepreg som rendres via Source-motoren. Resultatet er at spillet og de ulike klassene; Heavy, Spy, Scout, Demolition, Engineer, Medic, Sniper, Solider og Pyro har fått et svært karakteristisk utseende.

Dette flerspillerbaserte skytespill vil lanseres sammen med Half-Life 2: Episode Two. Denne pakken kommer til PS3, Xbox 360 og PC, og på PC blir det selvsagt mulig å kjøpe pakken over Steam.

Valve har nå gitt ut en ny høyoppløselig trailer fra spillet:

Half-Life 2: Episode Two ventes i butikk i løpet av første kvartal 2007.

Siste fra forsiden