Tecmo kunngjør Ninja Gaiden DS

Kritikerroste Ninja Gaiden er i ferd med å slå seg vei til Nintendo DS.

Tecmo har nå kommet med den offisielle kunngjøringen om at Ninja Gaiden er på vei til Nintendo DS. Her loves vi intens kamp, stilfull 3D-grafikk og innovativ bruk av DS-ens styluspenn. Spillet følger Ryu Hayabusa på eventyr, og inneholder en helt ny Ninja Gaiden-historie.

Pressemeldingen forteller at vi får løpe, hoppe, kaste shurikens og ninjamagi ved hjelp av styluspennen. DS-en kan holdes med en hand, som en bok, for at det skal være lettere å kontrollere spillet ved hjelp av stylusen, samtidig som du får større overblikk over spillområdet.

Ninja Gaiden: Dragon Sword ventes å være ferdigutviklet innen oktober, og er Team Ninjas første spill for Nintendos vesle håndholdte. Yoh Watanabe, som er markedsføringssjef hos den japanske utvikleren, forteller:

– Vi synes det er veldig spennende å bringe Ninja Gaiden tilbake til en Nintendo-plattform. DS-en vil tillate spillerne å kontrollere ninjamester Ryu Hayabusa kutt for kutt ved hjelp av stylusen, på en måte som aldri tidligere har vært mulig i denne serien. Dragon Sword vil bli den definitive ninjaopplevelsen på DS.

Siste fra forsiden