Familievennlig Tolkien-eventyr

Tegnefilm-Aragorn

Warner Bros. har fortalt litt mer om sitt første Ringenes Herre-spill.

Før E3 kom nyheten om at Warner Bros. ville bruke sin Ringenes Herre-lisens til å selv utvikle et spill i stedet for å leie den ut til noen andre. Spillet de jobber med er en litt mer familievennlig utgave av handlingen fra filmene, og har fått tittelen The Lord of the Rings: Aragorn's Quest.

I løpet av E3 har Warner kunngjort flere detaljer om prosjektet, og det er nå bekreftet at det kommer til DS, PSP, Playstation 2 og Wii. Det har ikke fått noen slippdato, men skal være klart en gang i løpet av høsten.

Aragorn's Quest blir et actionspill, og er bygd opp rundt en rammefortelling hvor en aldrende Sam forteller unge hobbiter om Aragorns eventyr i Midgard. Vi får spille som Aragorn i Sams historier og kjempe mot Saurons mange tjenere, inkludert orker, digre edderkopper og ringskrømt.

I Wii-utgaven loves vi spennende kamper til fots og på hesterygg, og bruk av spyd, sverd og bue med de bevegelsefølsomme kontrollene. Denne utgaven får også en samarbeidsmodus hvor spiller to påtar seg rollen som Gandalf. Han kan bruke magi til å helbrede allierte og angripe fiender.

På DS, PSP og Playstation 2 blir det kun enspiller, men det blir mulig å oppgradere evnene til Aragorn som i et rollespill. I en egen arenamodus kan spillere vinne nyttige gjenstander for så å bruke dem i historiedelen.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden