Telltale viser Game of Thrones

Cersei Lannister forklarer situasjonen i den ferske traileren.

Telltale Games

Telltales spillmatisering av Game of Thrones debuterer i desember, da den første av fem episoder lanseres for en rekke plattformer.

Nå har det amerikanske studioet lagt ut en trailer for å gi et lite innblikk i spillet sitt. Der hører vi stemmen til Cersei Lannister, spilt som vanlig av Lena Headey, og vi ser også flere rollefigurer som vi kjenner igjen utseendet til.

Jeg gruer meg til å oppdage hva Cersei finner på.

Traileren viser Peter Dinklage som Tyrion Lannister, Natalie Dormer som Margaerie Tyrell og Iwan Rheon som Ramsay Snow.

Kamp for å overleve

Spillet er sentrert rundt huset Forrester, en gammel alliert av huset Stark. Etter hendelsene i serien er det klart at den alliansen har skafet Forresterne mye problemer, og det virker nå som de må gjøre hva enn Lannisterne ber om for å overleve.

Er dette Ironrath?

Handlingen begynner i Wolfswood, nord i Westeros, der Forrester holder til i borgen Ironrath. Her tjener de gode penger på en skog av jerntre, et usedvanlig hardt treslag som brukes til å lage alt fra våpen til skip og forsvarsverk.

Men i løpet av serien får vi også besøke King's Landing, The Wall og andre steder vi vil kjenne igjen fra TV-serien, røper Telltale. Underveis får vi spille som ulike medlemmer av huset Forrester, og ta valg som får potensielt store konsekvenser.

Siden dette er Game of Thrones, er vel sjansene små for at alle kommer gjennom sesongen i god behold. Spillet har selvsagt fått en anbefalt aldersgrense på atten år fra PEGI.

Telltale er nok mest kjent for sine spill basert på The Walking Dead, og Game of Thrones-spillet følger samme formel.

Siste fra forsiden