Telialigaen - Counter-Strike

– Tenker at det kommer til å bli en ganske lett kamp

777s Snorre «fletch» Granerud tror ikke kveldens CS:GO-kamp mot VOID vil by på altfor store problemer.

Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Etter et avbrekk for høstferie er det omsider klart for mer Counter-Strike: Global Offensive i Telialigaen. Mandag kveld skal 777 nok en gang i hovedkampilden, der de møter et VOID som jakter på en opptur etter en tung måned med CS:GO i september.

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE
I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

20:00 - VOID - 777
18:00 - Team Midgard - Vikings
18:00 - Oilers - Metizport
18:00 - NVD Talent - Foxed
18:00 - Wizard - Apeks Rebels

Terminliste »

777-trener Snorre «fletch» Granerud tror imidlertid ikke at den oppturen kommer denne runden.

– Kampen mot VOID tenker vi at kommer til å bli en ganske lett kamp. Vi skal ha grei kontroll, selv på en dårlig dag, konstaterer Granerud overfor Gamer.no.

Se kampen mellom VOID og 777 fra klokken 19:45 på TV 2 Play »

– Vi har ikke hatt høstferie

777 går ubeseiret inn i Telialigaens sjette runde, med 15 poeng av 15 mulige. Ifølge «fletch» har gutta riktignok ikke spilt helt opp mot ønsket nivå, og pausen i ligaen har på ingen måte blitt noen ferie.

DISSE SPILLER FOR 777

Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk
Ole «Marcelious» Langan

Snorre «fletch» Granerud (trener)

777S SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟢🟢🟢🟢🟢

– Høstferie har vi ikke hatt. Den har gått med til kamper og treninger. Vi har hatt en god fremgang både nasjonalt og internasjonalt, men vi har hatt skuffende resultater internasjonalt i det siste med tanke på hva vi gjorde i Elisa i sommer. Vi jobber hardt for å komme tilbake til det nivået, forklarer Granerud.

Den samme mentaliteten går igjen når det blir snakk om sluttspill. 777 tar ingen ting for gitt, og «fletch» er nøye med å holde fokuset på seriekampene som gjenstår å spille.

– Sluttspillet nærmer seg, men vi får vente å se hvem som kommer dit før vi finner ut hvem vi eventuelt velger (dersom 777 får muligheten til å velge semifinalemotstander, journ.anm). Forberedelsene kommer deretter, påpeker Granerud.

LES OGSÅ: Slik gikk femte CS:GO-runde i Telialigaen »

– Har begynt å ta en del store steg

Mens 777 bare skjøt blink i september, ble det en utfordrende måned for VOID. Laget åpnet sesongen med to seire, før det røynet på med tre strake tap og en foreløpig 7. plass på tabellen.

Les også
«aNdz» blir ny ekspertkommentator i Telialigaen
DISSE SPILLER FOR VOID

Sander «Spredd» Hjortland
Christian «Skoien» Skøien
Julian «JuaN» Myhre
Gustav «GuzZ» Svensen Sandberg
Julian «Snape» Winsnes

VOIDS SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟢🟢🔴🔴🔴

Sander «Spredd» Hjortland er fullt klar over at mandagens kamp blir knalltøff. VOID-spilleren håper i første omgang å komme fra det med mer erfaring, men lover å gi seriefavoritten god kamp.

– 777 er en motstander vi har få forhåpninger mot. Vi kommer til å spille vårt spill og ta med oss all erfaringen vi kan ut ifra det. Hvem vet, har vi dagen kan alt gå. Det viktigste for oss er vel å vise at vi er et lag med spillere som kan slåss mot de beste i landet. Skal vi slå 777 må vi spille med underdog-mentalitet, og vi må tørre å gjøre ting og ikke stresse for mye. Samtidig må vi være skrudd på fra start, mener Hjortland.

Sander «Spredd» Hjortland.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

I likhet med 777 har ikke VOID tenkt så mye på sluttspill denne sesongen. Målet er først og fremst å beholde plassen i 1. divisjon, og basert på sesongens første fem runder kan det bli en tøff jobb i seg selv. «Spredd» kan imidlertid fortelle at laget ligger bedre an nå enn for noen uker siden.

– Vi fikk nylig inn «jagrN» som trener, så vi har brukt mesteparten av tiden med ham. Vi har jobbet for å fikse hull i spillet vårt og jobbet med å få litt rutine på plass. Han har kommet med mange gode innspill og nye ting som vi har implementert, sier Hjortland og fortsetter:

– Jeg er veldig imponert over laget nå for tiden. Vi har begynt å ta en god del store steg etter at vi hadde en litt turbulent periode før ferien. Taktisk ser vi mye bedre ut, og samtidig så begynner vi å komme i form individuelt. Så jeg er veldig spent på å se hva vi kan få til i slutten av sesongen.

LES OGSÅ: Vil det endelig bli et tronskifte i norsk Counter-Strike? »

Siste fra forsiden