Telialigaen - Rocket League

– Tenker det blir en jevn kamp, men de er jo meget begrensa spillere

Razzle-«Andey» er ikke redd for å hisse på seg Rotaryon før kveldens Rocket League-kamp.

«Andey».
Sindre Stien/Good Game

Det er klart for tredje runde med Rocket League i Telialigaens høstsesong. Med én utsatt kamp denne uka er det bare fire kamper som skal spilles torsdag kveld, og et av de mer spennende oppgjørende står mellom Razzle Dazzlers og Rotaryon.

Etter to kamper spilt ligger lagene på henholdsvis 6. og 4. plass, og ifølge våre eksperter skal nok Rotaryon ha et lite overtak. Det vil Razzle-veteran Andreas «Andey» Groven imidlertid ikke ha noe av, og han regner med å stikke av de tre poengene.

– Tenker det blir en jevn kamp, men de er jo meget begrensa spillere. Så vi tar nok en komfortabel seier med oss hjem på torsdag, forteller Groven til Gamer.no.

Du kan følge Razzle mot Rotaryon direkte fra klokken 20:00 på torsdag 16. september. Sendingen går på Twitch-kanalen til Rotaryon Esports.

– Vi er jo gamle og seige

Teller man erfaring fra Telialigaen ligger Razzle flere hakk foran torsdagens motstander. Som vi så i vår trenger man imidlertid mer enn bare rutine for å hevde seg i toppen, og «Andey» legger ikke skjul på at laget prioriterer andre ting enn timer på treningsmatta.

DISSE SPILLER FOR RAZZLE

Vis mer

Tormod «Reganam» Lien
Andreas «Andey» Groven
Aleksander «Phocas» Jensen

RAZZLES SISTE RESULTATER

🟢 🔴 🟢 🔴 🟢

– Det blir jo mindre spilling for hver sesong som går, naturlig nok. Vi er jo gamle og seige, så det spørs litt fra uke til uke. Det viktigste for oss er å ha det gøy, så det er målet, påpeker Groven.

Så gjenstår det å se om den taktikken holder til seier på torsdag. Gutta stiller i hvert fall med sin faste starttreer, og har ingen planer om å hente inn hjelp fra hverken Superdansken «Al Dente» eller «Zensuz».

– Det hadde blitt urettferdig for Rotaryon hvis vi skulle stille med en utlending. Vi må gjøre det litt jevnt, forklarer Groven lurt.

LES OGSÅ: Slik tror vi Rocket League-sesongen ender »

– Spiller vi som vi skal er jeg ikke veldig bekymret

«Major».
Domino e-sport

På motsatt banehalvdel venter nevnte Rotaryon, som sitter på én seier og én uavgjort denne sesongen. Det gir gutta en foreløpig fjerdeplass på tabellen, og selv om Mads «Major» Berg ikke er helt fornøyd har han heller ingen planer om å tenke for mye på tapte muligheter.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

DISSE SPILLER FOR ROTARYON

Vis mer

Mads «Major» Berg
Sander «Sberg» Stoltenberg
Malthe «Saphiix» Have

ROTARYONS SISTE RESULTATER

🟢 🟡 🔴 🔴 🟢

– Sesongen har ikke vært dårlig eller god. Vi skulle gjerne hatt seks poeng, men gjort er gjort. Vi får ikke gjort noe med det lenger, melder Berg overfor Gamer.no.

Rotaryons neste mulighet er han naturlig nok langt mer interessert i. Lagkapteinen vet akkurat hva som bor i torsdagens motstander, men selv om han ikke vil ta seieren på forskudd er han ganske trygg på seier mot Razzle.

– Razzle har alltid vært et lag som er vanskelig å møte, så vi tar ikke lett på dem. Men spiller vi som vi skal, så er jeg ikke veldig bekymret, konstaterer Berg.

Sluttspillkandidatene skal sanke poeng

Ellers byr torsdagen på flere kamper som tilsynelatende bare skal gå én vei. AW3 møter Bitfix og bør sikre tre poeng. Det skal også Major klare, selv om motstander Fact absolutt er i stand til å stikke kjepper i hjula for den antatte sluttspillkandidaten.

Mustu Fluck har to uavgjort denne sesongen, men ligger an til å sikre sin første seier mot Domino. Runden avsluttes med Nordavind mot Playwell, som er utsatt til 19:00 den 21. september. Denne bør ende med en komfortabel seier for Nordavind.

Samtlige kamper fra denne runden vises direkte på Twitch. Du finner sendeplan for kampene via Twitter-kontoen til RLNorway.

Slik ser Rocket League-tabellen ut før tredje runde.
Gamer.no

Siste fra forsiden