The Beatles får eget spill

For første gang

Harmonix jobber med et helt nytt spill om den legendariske gruppa.

For noen måneder siden kunne vi melde at representanter for The Beatles var i samtaler med Guitar Hero-utgiver Activision og Rock Band-eier MTV Games om muligheten for å utvikle et eget Beatles-spill.

MTV Games har nå annonsert at de har fått oppdraget med å lage Beatles-spillet, og ifølge pressemeldingen er dette en eksklusiv avtale.

Det er Rock Band-utvikler Harmonix som skal stå for utviklingen, og Harmonix-sjef Alex Rigopulos lover at det ikke bare blir en tilleggspakke til Rock Band, men et helt nytt spill bygd opp fra grunnen av.

Begge de gjenlevende Beatles-medlemmene, Paul McCartney og Ringo Starr, har gitt prosjektet sin velsignelse, og også enkene etter John Lennon og Georg Harrison støtter utviklingen av spillet.

– Det er en artig idé som introduserer nye mennesker for The Beatles og deres musikk. Jeg liker at folk får muligheten til å utforske musikken fra innsiden, forteller McCartney i pressemeldingen.

Detaljer om spillet er foreløpig ikke annonsert, men sluttresultatet blir antagelig ikke så veldig forskjellig fra Harmonix tidligereprosjekter.

Siste fra forsiden