The Chronicles of Spellborn

Her er den aller første traileren fra kommende The Chronicles of Spellborn - et MMORPG basert på Unreal-motoren.

I det hollandske utviklerstudioet Khaeon (som tidligere har gjort Alpha Black Zero) jobber de fordagen intenst med den kommende MMORPG-tittelen The Chronicles of Spellborn. Spillet vil foregå i en original fantasybasert verden, og utviklerne forteller at de har bygd opp spillet basert på tre ulike designprinsipper: Spillerne skal få rike muligheter til å samhandle og kjempe med og mot hverandre, enten i grupper eller individuelt, spillerne skal kunne påvirke verden og faktisk kunne utgjøre en forskjell i den store sammenhengen, og spillerne skal få oppleve et morsomt spill og se kule ut helt fra starten av.

Videre har vi blitt fortalt at spillerens styrke ikke avgjøres av hva slags våpen han eller hun har, men med hvilken egenskap det brukes. Dette skal tillate spillerne å skape varierte men gjenkjennelige identiteter for karakterene deres. Selv på et tidlig stadium i spillet vil spillerne få mulighet til å oppleve store eventyr, finne hemmelige skatter og bli medlem av viktige klaner, og Khaeon hevder at selv relativt uerfarne spillere får mulighet til å spille en viktig rolle.

Spillet benytter seg av Unreal 2.5-motoren, og Jesper Kyd - som har erfaring fra Hitman-serien og Splinter Cell: Chaos Theory, gjør musikken.

Khaeon har nettopp sendt oss en fersk trailer, hvor vi får et lite inntrykk av hvordan det massive onlinespillet vil se ut. Vi blir presentert for en yrende middelalderlignende by, som ser ut til å ligge inne i en enorm grotte. Deretter blir vi sendt til noe som ser ut som fiendens territorium, med skumlere musikk, dystrere områder som minner mer om en slagmark – noe som tegner på at det kanskje er middelalderbyen etter et angrep.

Last ned filmsnutten her:

Utviklerne forventer at betaversjonen vil komme ut i løpet av første kvartal neste år. Selve spillet skal etter planen lanseres i den første halvdelen av 2006. For mer informasjon om dette spillet kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden