The Darkness inntar spillverdenen

Majesco og Starbreeze Studios har kunngjort The Darkness, et neste-generasjons grøsserspill basert på tegneserien ved samme navn.

I The Darkness får du rollen som Jackie Estacado, en fryktløs leiemorder som jobber for Franchetti-familien. Jackie sin tilværelse som leiemorder blir imidlertid plutselig snudd på hodet når han blir besatt av de fryktelige og spektakulære kreftene til The Darkness. Etter som spillet utfolder seg må Jackie lære seg å bruke disse kreftene for å kjempe mot de tidligere sjefene hans og oppfylle skjebnen sin.

Spillet beskrives som en blanding av et moderne kriminaldrama og en overnaturlig grøsser, og benytter seg både av første- og tredjepersons kameravinkel. Gameplayet skal være ikke-lineært, og spillet vil tilby både enspiller og flerspiller. Det spesifiseres ikke hvilke plattformer dette spillet kommer til, annet enn at det er snakk om "neste-generasjons" konsoller. The Darkness skal lanseres til neste år.

Spillet utvikles av det svenske studioet Starbreeze, som blant annet har stått for titler som The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. The Darkness vil kjøre på deres egen spillmotor, som i følge pressemeldingen vi har fått vil være i stand til å tilby svært realistiske spillmiljøer (noe som ikke akkurat sier så fryktelig mye, men med tanke på at grafikken i Escape from Butcher Bay var svært imponerende, har vi høye forhåpninger).

Majesco forteller at de vil gi ut mer informasjon om spillet på E3-messen. Mer informasjon om tegneserien kan du finne ved å besøke Top Cow sitt nettsted (følg lenken nederst på siden).

Siste fra forsiden