The Division får nye utfordringer for erfarne spillere

Dette er hva du kan vente deg av spillets neste oppdatering.

Ubisoft

Forrige uke annonserte Ubisoft lanseringsdatoen for Falcon Lost, den første av to gratis innholdspakker for The Division. Pakken kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One 12. april, og med mindre enn én uke igjen har utvikleren gitt oss en detaljert oversikt over hva vi kan vente oss.

Nytt oppdrag, større belønninger

Falcon Lost-oppdateringen introduserer en hærskare med både store og små endringer for rollespillskyteren, men byr i hovedsak på nye utfordringer for spillere som har kommet seg gjennom The Divisions historieoppdrag.

The Divisions neste oppdatering introduserer nye utstyrsett.
Ubisoft

Først og fremst får vi et nytt oppdrag designet for fire spillere med våpen og utstyr av høy kvalitet. Ifølge utvikleren skal oppdraget være vanskeligere enn noe annet spillet foreløpig har å by på, men til gjengjeld blir belønningene enda større.

Ved å fullføre de vanskeligste oppdragene i Ubisofts postapokalyptiske New York kan spillere finne mengder med nytt og bedre utstyr. Med denne oppdateringen introduseres fire nye utstyrsett, tilpasset for ulike spillestiler, og ved å samle inn alle delene for ett sett kan spillere låse opp helt nye egenskaper for figurene sine.

For å gjøre det lettere å få tak i de delene man trenger blir det mulig for spillere å dele gjenstander med hverandre. Riktignok kan du kun dele med spillere som var i gruppen din da du fant gjenstanden, og kun innenfor en totimersperiode som begynner det øyeblikket du plukker den opp.

Flere Dark Zone-endringer

Forsyningsslipp i Dark Zone-områdene legger opp til harde kamper mellom spillere.
Ubisoft

Alt utstyret du finner når du er nivå 30 vil ha en utstyrsverdi – eller «gear score» – som viser hvor sterk figuren din er. Utsyrsverdien bestemmer blant annet hvilken Dark Zone-pulje du havner i, slik at antatt svakere spillere slipper å måtte møte langt sterkere motstand.

Oppdateringen introduserer også forsyningsslipp som med jevne mellomrom vil lande forskjellige steder i Dark Zone-områdene. Disse byr på høykvalitetsvåpen og -utstyr, men for å sikre deg byttet må du beseire både hardbarka fiender og det som måtte dukke opp av andre spillere.

Av andre endringer som kommer neste uke er blant annet daglige og ukentlige oppgaver som spillere kan gjennomføre for diverse belønninger, bedre utvalg i spillets butikker og det skal koste mer å lage sitt eget utstyr. Se The Divisions offisielle nettside for en full oversikt over den kommende oppdateringen.

The Division imponerte vår anmelder.
Likevel mente han spillet har noen åpenbare svakheter »

Siste fra forsiden