The Elder Scrolls IV: Oblivion

Bethesda har fortalt litt om innholdet i samlerutgaven (og den ordinære utgaven) av The Elder Scrolls IV: Oblivion, samtidig som de har lagt ut en "making of"-video.

Rollespillet The Elder Scrolls IV: Oblivion ser ut til å være et av de mest etterlengtede spillene akkurat nå, og det er ikke uten grunn. Bethesda har gang på gang vist seg som en av de ledende utviklerne innenfor rollespillsjangeren, og hvert av de tidligere spillene deres har flyttet grenser. Nå har de gitt ut litt informasjon om samlerutgaven av spillet.

Denne kommer i en ekstra fin pakke, og i tillegg til spillet får du en DVD-plate som inneholder konseptkunst, en bak-scenen dokumentar laget av Thinkfilm, samt flere andre dokumentarer om Oblivion og utviklingen av spillet. Dessuten kommer samlerutgaven med en liten bok som heter Pocket Guide to the Empire. Denne er på 112 sider, og forteller om berømte hendelser, mennesker og steder i imperiet.

Til sist har Bethesda lagt ved en mynt av typen som brukes i Tamriel. Denne kalles en Septim, og i følge Bethesda både ser og føles den autentisk ut. Samlerutgaven blir tilgjengelig både i Nord-Amerika og Europa, og lanseres samtidig med den vanlige versjonen av spillet. For en liten smakebit av dokumentarene på DVD-platen, kan du laste ned en ny "making of"-video herfra (34 MB, Quicktime-format):

Den ordinære utgaven kommer med en fargemanual på 48 sider og et kart over spillområdet. Dette skal være i en litt annen stil enn kartet i Morrowind, og minne mer om det kartet du finner inne i selve spillet. Som bekreftet tidligere vil Oblivion lanseres på DVD.

Mer informasjon om de to utgavene av spillet finner du i det nyeste nyhetsbrevet fra Bethesda.

Siste fra forsiden