The Force Unleashed til Wii

LucasArts bekrefter at Star Wars: The Force Unleashed kommer til Wii.

Til våren kan du svinge jedienes lyssverd med Wii-kontrolleren. LucasArts har nemlig offentliggjort at Star Wars: The Force Unleashed kommer til Nintendos lille hvite.

– Wii er en fantastisk plattform for The Force Unleashed. De bevegelsesfølsomme kontrollerne vil virkelig puste liv inn i spillet. Vi har jobbet hardt med å gjøre Wii-versjonen unik, slik at du virkelig kan slippe Kraften løs, sier president i LucasArts, Jim Ward, i en pressemelding.

Star Wars: The Force Unleashed foregår mellom Episode III og IV. Du får rollen som en av Darth Vaders hjelpere, og oppdraget ditt er å renske galaksen for Jedi-riddere og ta knekken på keiseren slik at Darth Vader kan få all makten over galaksen. I «virkeligheten» gikk Vaders plan i vasken, men LucasArts planlegger å la den mørke siden vinne i spillet.

– Kombinasjonen av en god historie, spillfigurer du husker og revolusjonerende teknologi vil vi levere noe Star Wars-fans aldri har sett tidligere. Spillet vil også lokke til seg mennesker som ikke spiller til vanlig, og det er viktig for oss, fortsetter Ward.

Krome Studios vil stå for utviklingen av Wii-versjonen, samt utgavene på PS2 og PSP. LucasArts tar selv seg av The Force Unleashed på Xbox 360 og PS3. Spillene kommer våren 2008.

Siste fra forsiden