The Last of Us - Bill og Frank

The Last of Us-figurene Bill og Frank får ikke sin egen serie

– Det var en slags vits.

HBO

Det var under Emmy-utdelingene tidligere denne måneden at Nick Offerman tente håp om et gjensyn med Bill og Frank. Skuespilleren fortalte at HBO vurderte en miniserie om de populære The Last of Us-figurene, som serieskaperen nå har avkreftet.

I et intervju med Deadline forklarte The Last of Us-regissør Craig Mazin at Offermans kommentarer bare var ment som en vits.

– Jeg er veldig stolt av episoden vi gjorde med Bill og Frank. Det blir ikke noe mer Bill og Frank. Nick tøyset om en forløperserie. Det var en slags vits. Vi er veldig fornøyd med det vi har oppnådd, sa Mazin.

Nick Offerman vant Emmy for sin gjesterolle i The Last of Us-serien.
HBO

Bill og Frank – spilt av henholdsvis Offerman og Murray Bartlett – sto i sentrum av The Last of Us-seriens kritikerroste tredje episode. Episoden, kalt Long, Long Time, fulgte deres første møte og usannsynlige kjærlighetshistorie i en verden full av elendighet.

Ellers i intervjuet bekreftet Mazin at filming for neste sesong med The Last of Us sparkes i gang neste måned. Bella Ramsay og Pedro Pascal er tilbake i rollene som Joel og Ellie, og får selskap av nye fjes – deriblant Kaitlyn Dever, som skal spille Abby.

LES OGSÅ: Åtte Emmy-priser for The Last of Us »

Siste fra forsiden