The Last of Us - remake

The Last of Us-nyversjon for PlayStation 5 kan komme i år

Nye rykter om det uannonserte oppussingsprosjektet.

The Last of Us har allerede blitt pusset opp én gang, i The Last of Us Remastered. Denne gangen blir spillet riktignok bygget opp igjen fra grunnen, hevder ryktene.
Sony Interactive Entertainment

Det var i april 2021 at rykter om en nyversjon – såkalt remake – av The Last of Us først dukket opp. Enda har vi ikke fått noen offisiell bekreftelse på at prosjektet faktisk eksisterer, men nå hevdes det at det går mot lansering i slutten av året.

The Last of Us skal visstnok få en skikkelig nyversjon.
Sony Interactive Entertainment

Den ferske rapporten stammer fra GamesBeats Jeff Grubb, som nylig var gjest hos podcasten Kinda Funny Gamescast. Der meldte Grubb at han har hørt om nyversjonens lanseringsplaner fra flere hold.

– Jeg hører stadig vekk at det kommer i år. The Last of Us Remake kommer til jul. Det er jeg ganske sikker på også, sa journalisten.

Hvorvidt noe av dette stemmer får vi kanskje vite allerede om noen uker, når den spillannonseringssesongen offisielt sparkes i gang. Sony har ikke gått ut med detaljer for en presentasjon, men ifølge rykter kan det skje noe i begynnelsen av juni.

Ellers i The Last of Us-land pusler Naughty Dog tilsynelatende videre med sitt ambisiøse flerspillerprosjekt, men heller ikke dette vet vi stort om. Det populære spillet er også i ferd med å bli en TV-serie, som angivelig skal ha premiere til neste år.

LES OGSÅ: Ferske Silent Hill-rykter hinter om oppussinger og helt nye spill »

Siste fra forsiden