The Last of Us Part II - TV-serie

The Last of Us Part II deles opp i flere TV-sesonger

Serieskaperne lover også at fortsettelsen får flere infiserte.

HBO

TV-serien The Last of Us nådde sluttpunktet for første sesong natt til mandag. Fortsettelsen tar for seg hendelsene fra oppfølgeren The Last of Us Part II, men som serieskaperne forteller må det mer enn én sesong til for å fortelle hele historien.

LES OGSÅ: The Last of Us slår seerrekord »

I et intervju med GQ bekreftet Craig Mazin og Neil Druckmann at sesong to av HBO-serien bare tar for seg første del av The Last of Us Part II. Hvor mange sesonger det er snakk om ville teamet imidlertid ikke avsløre, og hvordan fortellingen deles opp er heller ikke kjent.

– Du har helt riktig merket deg at vi ikke vil si hvor mange [sesonger det er snakk om]. Men mer enn én er helt riktig, sa Mazin kryptisk på spørsmål om veien videre.

Det er verdt å merke at HBO foreløpig kun har gitt grønt lys til én ny sesong. Gitt seertallene The Last of Us har nådd hver uke er det imidlertid lite trolig at selskapet velger å sette strek før hele historien er ferdig.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Det vi vet sikkert om sesong to er at vi kan forvente flere infiserte. Overfor Variety tok Mazin og Druckmann nylig opp klager fra enkelte fans om en mangel på action i den første sesongen.

Den enkle forklaringen er at målet var å fortelle en mer jordnær historie om kjærlighet mellom mennesker. Det, samt at dette er en TV-serie og ikke et spill der du kontrollerer hovedpersonen, gjorde at det ikke passet like godt inn å ha haugevis med skuddvekslinger og kamper mot infiserte.

Hvordan dette endrer seg i fortsettelsen gjenstår å se, men Mazin antydet i hvert fall at det kommer både flere monstre og forskjellige typer. Regissøren bekreftet også én gang for alle at Bella Ramsey beholder sin rolle som Ellie i sesong to.

Les vår anmeldelse av The Last of Us-serien »

Siste fra forsiden