The Last of Us HBO Max rekord

The Last of Us slår seerrekord

Er den mest sette serien på HBO Max i Norge noensinne.

Eventyret til Joel og Ellie er over - for nå.
HBO Max

Den første sesongen av The Last of Us har blitt den best sette serien noensinne på HBO Max – både i Norge og i Europa. Det melder Warner Bros. i en pressemelding tirsdag formiddag.

Les vår anmeldelse av The Last of Us-serien »

Selskapet har ikke gått ut med konkrete norske tall, men de første seks episodene skal ha hatt et snitt på 30,4 millioner seere i USA siden premieren i januar.

Joel undrer.
HBO Max

I helgen rundet serien av sin første sesong med niende og siste episode, og sesongfinalen skal ha blitt sett av over 8,2 millioner personer i USA i løpet av de første 18 timene etter at episoden ble lagt ut. Det melder The Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: Vi spurte biologiekspert: Hvor troverdig er soppinfeksjonen i The Last of Us? »

TV-serieadaptasjonen av The Last of Us har fått mye oppmerksomhet og positive anmeldelser de siste par månedene.

Ellie muskedundrer.
HBO Max

Det post-apokalyptiske dramaet, der vi følger hovedpersonene Joel og Ellie på en ferd for å finne ut om det er mulig å reparere den ødelagte verdenen, har fått mye skryt for hvordan det tilnærmer seg spillet med samme navn.

Vi vet allerede at serieskaperne Craig Mazin og Neil Druckmann har lagt planer for fortsettelsen, og at det kommer minst to sesonger til. Disse vil ta for seg historieforløpet fra oppfølgerspillet The Last of Us Part II, som er et betydelig lengre spill enn det første.

LES OGSÅ: The Last of Us Part II deles opp i flere TV-sesonger »

De to spillene har fått mye ros her på Gamer.no opp gjennom årene. I høst snuste den nyeste versjonen av The Last of Us på toppkarakter, og vi kalte det da den beste måten å oppleve spillet på. The Last of Us Part II fikk også mye skryt da det kom i 2020, og den personlige historien ble løftet frem som særdeles sterk.

Siste fra forsiden