The Legend of Zelda blander blod med Monopol

Hvor mange rupees må du ut med for Hyrule Castle, mon tro?

Zelda som monopolbrett, gitt!
USAopoly

Nintendo er som kjent skeptiske til å slenge ut sine spillserier på mobiltelefoner, men å lisensiere bort godbitene til brettspillskaperne har de ikke problemer ned. Det siste i rekka er en egen The Legend of Zelda-utgave av velkjente Monopol – brettspillet der det er om å gjøre å raske med seg så mange eiendommer som mulig og klatre til toppen av næringskjeden.

En noe merksnodig pakke, dette.

Hvert eiendomsfelt er hentet fra forskjellige spill i Zelda-serien. Naturligvis betaler man ikke med penger, men med rupees – seriens pengevalutta helt fra dag én. Togstasjonene har blitt forvandlet til mer alternative transportmetoder, slik som båten King of Red Lions fra Wind Waker og hesten Epona fra Ocarina of Time.

Sjansefeltene har blitt til tomme flasker, mens prøv lykken-feltene har blitt til skattekister. I stedet for hus og hoteller har vi fått Deku-spirer og -trær.

Rykk frem til Deku-treet

I tillegg har spillebrikkene blitt omformet til mer passende gjenstander. En bue, en hookshot, en triforce og et skjold. Om du kjøper den GameStop-ekslusive utgaven får du også med Ocarina of Time som spillerbrikke.

For øyeblikekt vet vi kun at spillet er tenkt for det Amerikanske publikumet, med en lanseringsdato 15. september i år. At spillet blir å se i diverse brettspillfoksuerte sjapper her til lands er det likevel ikke urimelig å anta.

Nintendo har faktisk også tidligere gitt ut et Monopol-spill med figurer fra Mario, Zelda og mange andre spillserier.

Har du forresten fått med deg at vi har begynt å anmelde brettspill?
Se hva vi synes om en rekke brettspill i vårt anmeldelsesarkiv »

(Kilde: NintendoLife.com)

Siste fra forsiden