The Legend of Zelda: Majora's Mask til Nintendo 3DS

Nintendo fortsetter å relansere gamle spill på sine håndholte konsoller.

Nintendo

Nintendo Direct-presentasjonen onsdag kveld, norsk tid, annonserte Nintendo at en oppusset versjon av The Legend of Zelda: Majora's Mask kommer til 3DS neste år. Majora's Mask blir dermed det andre spillet i den populære serien som relanseres på 3DS etter Ocarina of Time, som fikk sin håndholdte versjon i 2011.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS ble en kjempesuksess for Nintendo, og vår anmelder ga spillet toppkarakter. Allerede noen uker etter utgivelsen begynte ryktene å svirre om flere 3DS-versjoner av gamle Zelda-spill. Tre år senere har altså ryktene endelig blitt bekreftet, til stor glede for seriens mange tilhengere.

Redd verden på tre dager

Se traileren for Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS.

Majora's Mask ble opprinnelig lansert på Nintendo 64 i 2000 og var en direkte oppfølger til Ocarina of Time. Spillet skilte seg ut fra forgjengeren ved å gi spillere en tidsfrist på å komme seg gjennom historien.

Planeten Termina er på kollisjonskurs med sin egen måne, og Link har tre dager på seg til å returnere den stjålne «Majora's Mask» og nok en gang redde verden. For å rekke alt kan spillere når som helst vende tilbake til daggry på den første dagen, men det på bekostning av at noe fremdrift i historien blir mistet.

Konseptet var banebrytende og spillet fikk ros for sitt fokus på tid og endring av historien ved hjelp av tidsreiser.

Legend of Zelda: Majora's Mask kommer til 3DS og 2DS våren 2015, og etter det Nintendo fikk til med Ocarina of Time er forventningene enorme.

Zelda-serien fikk et nytt innslag på Nintendo 3DS senest i fjor høst.
Vi synes The Legend of Zelda: A Link Between Worlds var helmaks »

Siste fra forsiden