The Old Republic i september?

Star Wars-MMO med mulig slippvindu.

Electronic Arts satser store penger på Star Wars: The Old Republic, et MMO utgiveren og utvikler BioWare håper kan stjele litt av kundebasen til gigantiske World of Warcraft.

Det har faktisk kommet rapporter om at EA har brukt så mye som 300 millioner dollar på prosjektet, og da skal det litt til for at man skal gå i pluss igjen.

I fyr og flamme.

Nå kan det imidlertid virke som om en spikret slippdato nærmer seg. Ifølge utviklerkilder skal man nemlig ha bestemt seg for å slippe The Old Republic i september 2011. Det skriver bransjemagasinet MCV.

Det var tidligere klart at spillet trolig ville komme en gang mellom april 2011 og julen 2011.

Vi har testet spillet ved flere anledninger, og da vi besøkte LucasArts's sine lokaler i San Francisco sist koste vi oss blant annet med klassen Republic Trooper.

Star Wars: The Old Republic har vært i betatest siden i fjor sommer, og historiene foregår lenge før de to filmtrilogiene. I denne fjerne fortiden kjemper republikken mot Sith-imperiet, og du slåss for en av disse grupperingene. Du kan velge å spille som en rekke klasser, inkludert Star Wars-kjenninger som jedi-riddere og dusørjegere.

Vi loves en mer aktiv historiefortelling en det som er vanlig i MMO-spill, samt at alt av tale skal være stemmelagt av skuespillere. Dette kan bli farlig interessant.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden