The Sims 4: Realm of Magic

The Sims 4 møter Harry Potter i spillets neste utvidelse

Realm of Magic lanseres i september.

Den neste utvidelsen til The Sims 4 får spillere oppleve hvordan Harry Potter følte det da en gigantisk person braste inn døren for å fortelle at han var en vaskekte trollmann. Realm of Magic introduserer en verden full av magi til spillet, med alt fra skolegang til dueller med tryllestav.

Som EA forteller via spillets nettsider begynner den nye reisen med en mystisk portal som dukker opp i nabolaget. På den andre siden venter trollmannsskolen, der simmene kan lære seg å kaste formler og brygge eliksirer.

– Få trollmannseksperter til å trene opp simmen din og bli en «Spellcaster» ved å utføre et oppdrag. Ved å samle opp og bruke formler kan du få simmene til å slåss, trylle frem mat eller til og med forvandle andre til ulike gjenstander. Lag eliksirer som får simmene til å forelske seg, fjerne uønskede forbannelser eller få evig liv, skriver EA.

Ved siden av tryllingen får man tildelt magiske kjæledyr, som drager eller feer. I likhet med tidligere utvidelser venter også en bråte med nye klær og annen kosmetikk, som sopelimer, tryllestaver og diverse magiske gjenstander å innrede husene sine med.

The Sims 4: Realm of Magic lanseres 10. september på PC. Konsollspillere må vente enda en drøy måned, da utvidelsen først kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 15. oktober.

Savner du The Sims 4 på Nintendo Switch?
Da er du ikke alene, men EA er ikke interessert i hybridkonsollen »

Siste fra forsiden