The Sims Spark'd

EA lager reality-TV av The Sims

Deltakere skal konkurrere om å skape de beste historiene.

EA

Onsdag kunne Electronic Arts avduke en ny TV-satsing kalt The Sims Spark'd. Programmet blir en slags reality-variant, der deltakere skal konkurrere om å bygge de beste The Sims-historiene.

– The Sims Spark'd omdefinerer reality-konkurranse ved å kombinere kreativitet, historiefortelling og spillersamfunnet på en underholdende ny måte. Deltakerne får kreative utfordringer der de må bygge de mest unike figurene, verdenene og historiene, og alt skal fortelles gjennom The Sims 4, forklarer EA.

Programmet debuterer på amerikansk fjernsyn 17. juli, med repriser på YouTube-kanalen Buzzfeed Multiplayer fra 20. juli. Den første sesongen består av fire episoder med 12 Internett-personligheter som deltakere, men EA vil også la den gjengse The Sims-spiller slippe til etter hvert.

Fra 17. juli kan The Sims 4-eiere delta i Spark'd Challenge Program, en serie med utfordringer som foregår i spillet. Ifølge EA vil de som gjør det best i disse utfordringene bli vurdert som deltakere for fremtidige The Sims Spark'd-sesonger.

The Sims 4 er for øvrig blant mange EA-spill som har kommet til Steam den siste måneden. Utgiveren har også uttrykt et ønske om å bringe flere spill til Nintendo Switch, men hvorvidt The Sims 4 blir et av disse er foreløpig uvisst.

Fallout blir til TV-serie.
Skal lages av teamet bak Westworld »

Siste fra forsiden