The Sims 4 - Eco Lifestyle

The Sims 4 kaster seg på miljøbølgen i ny utvidelse

Bærekraftig Liv lanseres neste måned.

EA og Maxis slapp denne uken nye detaljer for The Sims 4s neste utvidelse, kalt Eco Lifestyle – eller Bærekraftig Liv på norsk. Pakken rulles ut på PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One den 5. juni, og som tittelen hinter til skal fokuset ligget på miljø.

Kjemp for miljøet

Miljøgjengen er klar for å redde nabolaget.
EA

I Bærekraftig Liv får turen til det nye nabolaget Evergreen Harbor. Valgene du tar her påvirker både omgivelsene og folkene rundt deg, slik at du for eksempel kan inspirere hele gata til å velge grønnere alternativer.

Med solcellepaneler og vindturbiner kan spillere kutte ned på både strømregningen og bruk av fossile brennstoff. Andre tiltak inkluderer kildesortering og resirkulering, samt forvandling av søppelfyllinger til fritidssentere eller kommunale hager.

Videre byr utvidelsen på to nye yrker for simmene – sivildesigner og frilanshåndverker. Også disse er designet rundt miljøvennlighet, og lar deg blant finne opp nye måter å tjene penger samtidig som du tar vare på miljøet i Evergreen Harbor.

Om du tenker å hive deg over Bærekraftig Liv på lanseringsdagen er det verdt å vite at du må ut med 399 kroner kun for utvidelsen. Du må også eie hovedspillet The Sims 4 for å spille.

LES OGSÅ EA har visstnok planer om å gi ut flere spill på Switch »

Siste fra forsiden