The Walking Deads Negan blir en av Tekken 7s seks nye spillbare figurer

Dette og mer til ble avslørt under EVO 2018.

Sent forrige uke meldte vi at det var tid for den årlige utgaven av verdens mest prestisjetunge slåssespillturnering, EVO, og over helgen fikk vi se en lang, lang rekke med meget spennende slåssespillkamper.

Her var det mange positive overraskelser, med en del kjente fjes og et par nykomlinger som alle kjempet om å bli best i åtte forskjellige slåssespill. Mange av de beste kampene er allerede lastet opp på YouTube, og opptak av alt som ble strømmet i løpet av turneringen kan du se på EVOs Twitch-kanaler.

The Walking Dead + Tekken = ... rart?

Skal du se én kamp fra EVO 2018, se denne.

Som vanlig ble det også tid til en håndfull avsløringer mellom de forskjellige finalene, og den største avsløringen var det nok Bandai Namco og Tekken 7-sjefen Katsuhiro Harada som stod for:

Ikke bare ble det bekreftet at det populære slåssespillet får en splitter nye sesong, med en rekke nye mekanikker, angrep og figurer, men det ble også klart at det totalt vil dukke opp seks(!) nye kamphaner som en del av spillets andre såkalte «Season Pass».

De to første karakterene som ble avslørt har begge dukket opp i serien tidligere: Ninas søster, Anna, og den klønete og merkelige politimannen, Lei.

Lei Wulong vender også tilbake til Tekken-rampelyset.
Skjermbilde fra YouTube

På tampen av avsløringstraileren (som du kan se øverst i artikkelen) dukket det også opp enda en figur, og dette var det nok ingen så for seg på forhånd: Negan, en av antagonistene fra tegne- og TV-serien The Walking Dead, kaster seg med i Tekken-kampene i løpet av sesong 2.

Da kan man altså komme til å se den voldelige figuren i duell med alt fra Akuma og Panda, til Geese Howard og Noctis fra Final Fantasy XV. Slåssespill er herlige, er de ikke?

Masse annet nytt

Ellers fikk vi også nyss om en rekke andre slåsskjemper under EVO 2018:

Det ble også avslørt at Super Smash Bros. Ultimate får en dedikert Direct-sending klokka 16:00 den 8. august (norsk tid). Den kan du følge med på via denne lenken.

Les også
Anmeldelse: SoulCalibur VI

Og det var stort sett det. Det blir mest sannsynlig et EVO neste sommer også, men innen den tid kan man blant annet følge med på den japanske utgaven, EVO Japan, som avholdes den 15. - 17. februar 2019.

Fikk du med deg da Espen oppdaget slåssespill:
Les hele historien her »

Siste fra forsiden