Slik ser det ut når Noctis dukker opp i Tekken 7

Final Fantasy-prinsen ankommer det populære slåssespillet tidlig neste uke.

Sent i fjor høst ble det annonsert at Tekken 7 skulle få besøk av ingen ringere enn Noctis Lucis Caelum, også kjent som hovedpersonen fra Final Fantasy XV. Da var det kun snakk om en lansering utpå vårparten av 2018, men nå har altså vi fått vite at den nye figuren ankommer det populære slåssespillet allerede neste uke, den 20. mars.

Noctis kommer da som en del av Tekken 7s tredje nedlastbare innholdspakke, og er dermed også inkludert i spillets Season Pass.

Med på kjøpet får man en rekke kostymer som er tilpasset figuren, så vel som den nye arenaen, Hammerhead, som er basert på området med det samme navnet i Final Fantasy XV.

Slik er man vant til å se Noctis i Final Fantasy XV.
Square Enix

Sverdkamp og trolldom

Som i sitt opprinnelsesspill, vil også Tekken 7-utgaven av Noctis benytte seg av en rekke sverd i kamp. Disse tryller han fram fra innerlomma når han måtte ønske, og underveis lefler han også med en del magiske angrep.

Den nye traileren (som du kan se i videovinduet over) viser fram en rekke elegante kombinasjonsangrep og de mange unike kostymene man skal få lov til å ikle Final Fantasy-prinsen.

Noctis er ikke den første gjestefiguren som dukker opp i Tekken 7. Street Fighter-seriens Akuma har vært med som en sentral del av spillet helt fra lansering av, og Fatal Fury-skurken Geese Howard har også dukket opp som en spillbar figur underveis.

Tekken 7s nedlastbare innhold har også bydd på litt utenom det vanlige:
I fjor sommer fikk man også muligheten til å bowle i slåssespillet »

Siste fra forsiden