Har du savnet muligheten til å bowle i Tekken 7?

Da har vi svært gode nyheter.

Bandai Namco

Store ting er på vei til Tekken 7 – ikke bare venter flere nye kamphaner like over DLC-horisonten, men torsdag ble det også avslørt at spillet skal utvides med en helt ny utgave av den meget populære Tekken Bowl-modusen (se fullstendig trailer i videovinduet nederst).

Som navnet tilsier, er dette enkelt og greit bowling i Tekken. Det virker kanskje som et merkelig sidesprang for det som egentlig er et ganske så normalt slåssespill, men dette er likevel noe tilhengere av serien har ventet på. Modusen dukket for første gang opp i Tekken Tag Tournament, og har siden bare vist seg i Tekken 5: Dark Resurrection.

Slik ser Tekken 7 vanligvis ut (Asuka er forresten «best girl», journ. anm.).
Bandai Namco

I praksis vil nok det hele utspille seg mye på samme måte som i de forannevnte spillene, bare med bedre grafikk og nye figurer.

Og omtrent slik vil bowlingmodusen i Tekken 7 se ut.
Skjermbilde, YouTube

Modusens fulle navn er Ultimate Tekken Bowl, og den vil dukke opp i løpet av august en gang. De som allerede sitter med spillets «season pass» får bowlingen med på slep, mens alle andre må punge ut for det nedlastbare innholdet.

Utenom det vanlige

Det er ingen tvil om at Tekken 7 er et spesielt Tekken-spill, og det på flere måter. For det første dukket det opp etter et ti år langt avbrekk fra tradisjonelle stuekonsoller, og i tillegg er det det aller første spillet i serien som også er tilgjengelig på PC. At det nå skal la oss bowle, som et av svært få spill i serien, er enda en indikasjon på at alle gode ting kanskje er syv.

Vår anmelder var blant de som storkoste seg med det seneste gjensynet med Mishima-klanens da det ble lansert tidligere i år:

– Alle og enhver kan plukke opp en kontroll, trykke på noen knapper og få kule ting til å skje på skjermen. Men det krever ekspertise langt utenfor min kapasitet å gjenkjenne hvilke angrep som bruker 12 bilder på å starte, mens andre bruker 14. I så måte treffer Tekken 7 et større spekter med spillere, og den nesten bunnløse dybden er imponerende, skrev Gøran Solbakken i sin vurdering.

Spillvåren har også bydd på andre solide slåssespill:
Injustice 2 er blant de mer komplette spillpakkene vi har sett på lenge »

Tekken 7 utvides med Ultimate Tekken Bowl i august.

Siste fra forsiden