The Witcher til konsoll

Godt nytt for rollespillere

PC-suksessen The Witcher er på vei til konsoll, i en ny og forbedret utgave.

Rollespillet The Witcher har fått en svært kjær plass i hjertet til mange av sjangerens tilhengere, og en av grunnene til dette er at spillet leverer realistiske moralske valg, som ikke er preget av det sort/hvitt-grunnsynet som så mange rollespill benytter seg av (hvor man enten er «ond» eller «god»).

The Witcher på PC.

kommer The Witcher til Xbox 360 og Playstation 3. Den nye versjonen har fått navnet The Witcher: Rise of the White Wolf, og kommer mot slutten av 2009. Rise of the White Wolf vil ha flere forbedringer og endringer i forhold til PC-versjonen.

Den kanskje viktigste endringen er at spillet har fått et helt nytt kampsystem, hvor du styrer spillfiguren direkte med håndkontrollerne. Spillet kommer også med nye animasjoner, modeller og grafikkeffekter, og PS3-versjonen får støtte for den bevegelsessensitive Sixaxis-kontrolleren.

Ellers skal spillet i stor grad være det samme som på PC. Her følger du den muterte monsterjegeren Geralt på en farlig reise gjennom et mørkt og dystert fantasyunivers basert på bøkene til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski.

For mer informasjon kan du lese våre anmeldelser av PC-versjonen (vi har anmeldt originalutgaven fra i fjor, og den forbedrede utgaven fra i år).

Siste fra forsiden