Thief: Deadly Shadows

Eidos og Ion Storm har nå meldt at Thief: Deadly Shadows er ferdig utviklet og har blitt sendt til trykking. I tillegg har man sluppet en filmsnutt som fungerer som en introduksjon til spillet.

Samtidig som Thief: Deadly Shadows har blitt bekreftet fullført fra Eidos og Ion Storm, har det blitt sluppet en filmsnutt på drøye to minutter som viser fram litt av hvordan det nye spillet ser ut. Vi får se en demonstrasjon av hvordan spillet fungerer i tredjeperson og en rask introduksjon til historiens bakgrunn.

Satt et par hundre år tilbake i tid, hvor magi og teknologi kjemper om herredømme hver eneste dag, blir hovedpersonen Garret forespurt om å hjelpe en av fraksjonene. Thief: Deadly Shadows lover mer sniking, mer action og lyd- og lyseffekter i hopetall.

Utstyrt med pil og bue, dirk og et sett anonyme klær, skal mannen uten ansikt bevege seg tilnærmet lydløst rundt i et godt utvalg lokasjoner med dyster stemning. Flere områder vises fram i den nå aktuelle filmsnutten, der vi blir tatt med til mørke kjellere, forsamlingssaler og får et inntrykk av hvordan gatebildet var på denne tiden.

Tidligere forvirring til tross, spillet har fortsatt 18. juni som slippdato her til lands, men vi kommer til å følge den amerikanske lanseringen om snaue tre uker (26. mai) med argusøyne. Vi anbefaler imidlertid å gå til innkjøp av spillet, framfor å dirke opp butikkdøren for å forsøke å leve ut historien i virkeligheten.

Filmsnutten kan lastes ned her:

Siste fra forsiden