THQ gir ut Drawn to Life

Utgivelsesplanen til THQ røper at de vil gi ut det kreative tegnespillet Drawn to Life for DS, samt et nytt Worms-spill til DS og PSP.

Drawn to Life er et kreativt spill fra 5th Cell, skaperne av hjernetrimspillet D.N.A. Her må du gjenoppbygge en liten landsby ved hjelp av stylus-pennen, og de vesenene du tegner vil leve sammen med byens andre innbyggere.

Drawn to Life

Spillet kommer med et lite Paint-aktig tegneprogram som skal være lett å bruke, samtidig som det gir mange muligheter for pikselartisteri. Om du ikke er spesielt flink til å tegne, kan du få hjelp av allerede eksisterende strektegninger som du kan fylle ut.

Ellers loves vi plattformgameplay og action, i mørke skoger, på forblåste sletter, i travle bygater og på tropiske øyer. Nøyaktig hvordan tegneaspektet kombineres med resten av gameplayet vet vi ikke, men vi finner det nok ut når THQ lanserer Drawn to Life i september.

Eurogamer, som la merke til Drawn to Life på THQs utgivelsesplan, fant også ut at den amerikanske giganten planlegger å gi ut Worms: Open Warfare 2 til sommeren. Dette spillet vet vi for øyeblikket ingen ting om, annet enn at det kommer til DS og PSP, og sannsynligvis bygger videre på det samme todimensjonale Worms-gameplayet vi fant i originalen.

Siste fra forsiden