THQ kunngjør Baja

Største offroadspillet noensinne?

THQ hevder Baja blir det største offroadspillet noensinne laget.

THQ har fortalt at de vil konkurrere med Motorstorm 2 og Pure denne høsten. I august vil de nemlig lansere Baja, som de beskriver som det største og mest realistiske offroadspillet til nå.

Ørkenracing i Baja.

Baja kommer til Xbox 360 og PS3, og utvikles av flere veteraner fra MX vs. ATV-serien. THQ skryter av revolusjonerende fysikk og en ekstremt stor spillverden, og et gameplay som kombinerer realisme med moro.

Spillet kommer med over førti kjøretøyer fordelt på seks klasser, og alle kan oppgraderes og skreddersys ved hjelp av hundrevis av autentiske deler.

Underveis må du takle høye fjell, dype raviner, store gjørmehull og mye mer. Spillet kommer med en rekke disipliner, som bakkeklatring, racing på fastsatte baner og åpne billøp hvor du selv kan velge ruten.

Den ypperste utfordringen i spillet er «enduro»-modus, hvor spillets enorme områder virkelig kommer til sin rett. Disse løpene kan nemlig vare opp til fire timer.

Ellers loves vi et autentisk ødeleggelsessystem, samt flerspiller for opp til fire spillere ved hjelp av delt skjerm eller opp til åtte spillere over nettet (og LAN).

Baja utvikles av 2XL Games, og mer informasjon finner du hos THQ.

Siste fra forsiden