THQ lanserer nettbutikk

Hiver seg på bølgen med Eshop.

Det hersker liten tvil om at digital distribusjon vokser seg stadig større. De aller fleste spill lar seg nå skaffe både via butikk og nett, og desto flere blir det dag for dag. Mange vil påstå at Valves plattform, Steam, var første ute og dermed har blitt oppskriften på hvordan det skal gjøres. Suksessen til Steam kan i hvert fall ikke ignoreres, og nå prøver nok en aktør seg på markedet.

Les også:Autentisk Metro 2033

Utgiveren THQ annonserte nemlig nylig at de vil lansere sin egen elektroniske nettbutikk. Nettbutikken vil kun selge THQ-utgitte spill, ergo blir tjenesten sammenlignbar også med Electronic Arts EA Store. Det bør forøvrig nevnes at både THQ og EA i tillegg til deres egne butikker, også utgir spill via Steam.

Les også:Portal 2-detaljer lekket

THQ lover en svært rimelig nettbutikk som vil tilby både klassiske THQ-titler og selvsagt siste nytt. Nettbutikken vil la spillere både forhåndsbestille og forhånds-nedlaste titler slik at de er klare til spilling på lanseringsdagen. I tillegg lover THQ at nettbutikken stadig vil kunne friste med eksklusive tilbud som eksempelvis gratistitler ved forhåndsbestilling av kommende titler.

Les også:Anmeldelse: Bad Company 2

Nettbutikken er allerede i drift, og kan nåes herfra.

Siste fra forsiden