Dato for Civilization V-demo

Tidens test

Du får muligheten til å teste spillet kort tid før det dukker opp på markedet.

I september lanseres det lenge etterlengtede strategispillet Civilization V, og for én måned siden fikk vi vite at en demo skulle slippes innen lanseringen. En dato er nå satt for denne, men det blir litt senere enn planlagt.

Den offisielle Civilization V-siden melder at de ikke rekker å bli ferdig med demoen før fullversjonen er i butikken, og dermed er datoen for demoen satt til 21. september. Dette er samme dag som den amerikanske utgaven av spillet slippes, og her i Europa kommer spillet 24. september. Vi får altså teste spillet et par dager før det lanseres.

Civilization V føyer nye elementer til den klassiske spillserien. Det tradisjonelle rutenettet fra tidligere titler er byttet ut med heksagoner og kampsystemet nærmer seg turbaserte taktikkspill som Panzer General og Advance Wars.

Mye er likevel ved det gamle. Du skal fortsatt føre en utvalgt sivilisasjon gjennom tusener av år med utvikling, diplomati og kriging hvor det endelige målet er å dominere dine rivaler gjennom makt eller kultur.

Du kan lese vår fyldige sniktitt for mer informasjon om hva vi kan vente oss i Civilization V.

Siste fra forsiden