Epilog annonsert for Dead Rising 2

Tidlig krøkes

I Case West får du gjensyn med Frank fra det første Dead Rising-spillet.

TOKYO (Gamer.no): På Capcoms festaften forut for Tokyo Game Show ble det klart at den japanske giganten kjøper den canadiske utvikler Blue Castle, etter at 500 000 enheter av Dead Rising 2: Case Zero ble solgt på under to uker.

Det nye studioet får navnet Capcom Game Studios Vancouver, og i samme slengen kunne spillets produsent, Keiji Inafune, avsløre at en Dead Rising 2-epilogen dukker opp i etterkant av spillets lansering.

TGS-teaser av Case West.

«Case West» foregår fem år etter det første Dead Rising, og med seg på laget har Chuck Green fått Frank West fra originalspillet.

I traileren kan vi se gutta titte utover mot et gammelt fengsel på toppen av en åskam i nattemørket. Green skal hevne seg for noe (datteren? Siden hun ikke er å se noe sted). Men han trenger hjelp. Ingen detaljer utover det er annonsert. Med andre ord kunne Inafune fortelle oss null og niks om en eventuell samarbeidsdel, pris og lanseringsdato.

Nok en gang blir det ekstra spillinnholdet eksklusivt til Xbox 360. Inafune er unnskyldende overfor PS3-eiere, men fryder seg over at Xbox får se mer til hans zombier.

Frank is back!

Både Blue Castle-oppkjøpet, Dead Rising 2-epilogen og nytt Devil May Cry-samarbeid er alt en større del av Capcoms strategi for å satse på vestlige utviklere. Så får vi se om ikke turen har kommet for en vestlig versjon av Resident Evil snart, også.

Gamer.no er på plass under Tokyo Game Show, vent deg masse spennende saker også i tiden som kommer. Få også med deg våre daglige reisebrev fra storbyen!

Siste fra forsiden