Among the Trolls

Tidligere Skyrim-utviklere jobber med et spill basert på finske folkeeventyr

Among the Trolls skal bli et overlevelsesspill satt i den finske skogen.

Tirsdag hadde utgiverhuset 505 Games en presentasjon der de viste frem spill de har på planen. Ett av de nye tilskuddene som ble annonsert er Among the Trolls – et overlevelsesspill satt til den finske skogen, og basert på finske folkeeventyr. Du kan få et kjapt innblikk i stemningen som spillet satser på i annonseringstraileren over.

Among the Trolls.
505 Games

I spillet tar man rollen som en av to hovedpersoner – Anna eller Alex – som er en finsk-amerikansk person i midten av 30-årene. Vi tar opp tråden med hovedpersonen etter at de har reist til den isolerte hytta til besteforeldrene som ligger dypt inne i skogen. Her finner vi ut at besteforeldrene har forsvunnet, og vi blir dradd inn i en mystisk verden der troll finnes.

Skyrim-veteraner på utviklingsteamet

Among the Trolls utvikles av det finske indiestudioet Fobidden Studios, som består av blant annet industriveteraner som har jobbet med spill som Fallout 4 og The Elder Scrolls V: Skyrim tidligere.

I presentasjonen forteller utviklerne at folk som har spilt andre overlevelsesspill vil kjenne igjen mekanikker, slik som det å måtte finne mat og skape ting for å overleve. Trekkplasteret her er likevel den fantasirike verdenen.

Among the Trolls har ingen gitt slippdato ennå, men i første omgang ser det ut som om det blir tilgjengelig via Steam Early Access en gang i fremtiden.

Se skjermbilder fra det kommende spillet nedenfor.

Siste fra forsiden