Tidsreisende pilot i Time Ace

I flyspillet Time Ace loves vi eksplosiv action fra ni ulike tidsepoker.

Time Ace, for Nintendo DS, ser ut til å være inspirert av Konamis gamle arkadespill, Time Pilot. I dette flyspillet spiller du den eksentriske vitenskapsmannen Dr. Hugo Clock, som i 1914 finner opp en tidsmaskin.

Målet hans er å hindre første verdenskrig i å finne sted, men i stedet stjeles tidsmaskinen av den slemme assistenten hans, Dr. Klaus Scythe. Klaus er en stormannsgal liten drittsekk, og reiser nå gjennom tiden for å samle de dødeligste våpnene han kan få hendene i.

Nå må du jage Klaus gjennom ni ulike tidsepoker, ved hjelp av tungt bevæpnede fly. I løpet av spillet får du kontroll over dobbeltdekkere fra første verdenskrig, bombefly fra andre verdenskrig, moderne jetfly og futuristiske fly, og kjempe mot den ene fienden etter den andre i nitten store 3D-miljøer.

I tillegg til enspillerkampanjen får vi trådløs flerspiller for opp til fire spillere. Her kan vi fly om kapp eller skyte hverandre i stykker, og vi kan også delta i ulike minispill. Konami forteller at de vil lansere Time Ace til våren.

Siste fra forsiden