Bilkamp i neste Red Faction

Til Mars igjen

Det blir stridsvogner og kamproboter i Red Faction: Battlegrounds.

For noen måneder siden fortalte THQ om sine planer rundt Red Faction-serien og nye måter å promotere stortitler på. Selskapet planlegger ganske enkelt å slippe diverse småspill basert på stortitlene noen uker eller måneder før lanseringen av selve hovedproduktet.

Et nytt perspektiv på Red Faction-serien.

Som lovet har et slikt reklamespill nå blitt kunngjort for det kommende førstepersonskytespillet Red Faction: Armageddon. Spillet er Red Faction: Battlegrounds, og det er noe helt annet enn hva vi vanligvis forventer av Red Faction-serien. Battlegrounds er nemlig et arenabasert bilkampspill i isometrisk perspektiv.

Du setter deg bak rattet på en stridsvogn, en kamprobot eller en bil og kjører rundt i arenaer på planeten Mars mens du peprer motstanderne dine med kuler og raketter. Som i andre Red Faction-spill kan du også gjøre stor skade på omgivelsene.

Ved å beseire motstandere stiger man i gradene, og disse får man nytte av senere. Siden Battlegrounds er knyttet opp til lanseringen av Armageddon kan man låse opp ekstra godsaker i sistnevnte ved å nå høyere grader. Hva disse godsakene er sies det ingenting om i pressemeldingen.

Red Faction: Armageddon kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, men bare konsolleierne får spille Red Faction: Battlegrounds. Det slippes gjennom Xbox Live og PlayStation Network, og foreløpig er det ikke satt noen dato eller pris.

Siste fra forsiden