Tilbake til fremtiden i desember

Back to the Future debuterer om kort tid, og kommer også til PS3.

Telltale Games har kunngjort at den første episoden av deres Back to the Future-serie vil lanseres i desember, for PC og Mac. I tillegg har de røpet at serien kommer til PS3 og iPad, på et senere tidspunkt.

Bak scenen-video 1

Handlingen i den nye serien starter like etter hendelsene i den tredje filmen. Marty og Doc reiser ut på et helt nytt eventyr, som fordeles på fem episoder. Som vanlig med Telltales episodespill, lanseres det en ny episode hver måned.

Bak scenen-video 2

– Vi synes det er flott å kunne feire 25-årsjubileet til Back to the Future med et fullstendig nytt eventyr. Det å gjenforene Marty McFly og Doc Brown har vært en fabelaktig opplevelse, sier Telltale-sjef Dan Connors.

Bak scenen-video 3

Michael J. Fox vil dessverre ikke spille Marty McFly, slik han gjorde i filmene. Men heldigvis vil vi i det minste se hvem figuren hans skal forestille, og mannen som spiller rollen hans er en dyktig imitator.

Den gale professoren spilles imidlertid av gode, gamle Christopher Lloyd, og vi får både stemmen og likheten hans i spillet.

Du kan nå forhåndsbestille Back to the Future-sesongen til PC og Mac. Da får du hjernetrimmeren Puzzle Agent på kjøpet, og dette spillet kan lastes ned umiddelbart etter at du har betalt.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden