Nytt MGS til flere plattformer?

Tilsynelatende ikke 360-eksklusivt

Konami-glipp gir glimt av nye kunngjøringer.

I går holdt Microsoft sin E3-pressekonferanse, og som vanlig kom de med en rekke spillkunngjøringer for sin Xbox 360. Et av spillene som ble kunngjort var Metal Gear Solid: Rising, et nytt prosjekt fra Kojima Productions.

Metal Gear Solid: Rising er, som vi skrev i gårsdagens samleartikkel, et helt nytt Metal Gear Solid-spill, og det første i serien som kommer til Xbox 360. Her følger vi Raiden (som debuterte i MGS 2: Sons of Liberty), og ikke gode, gamle Solid Snake.

I gårsdagens presentasjon ble det ikke sagt noe om utgivelser for andre plattformer, men en liten glipp fra Konami ser ut til å ha røpet at spillet også kommer til PC og PS3. De la nemlig ut en liten liste over kommende spill fra Kojima Productions på bransjenettstedet Gamespress, som nettstedet Joystiq var raske til å få med seg.

Nå er denne listen borte, men som vi kan se hos Jostiq røpet den mer enn bare nye versjoner av Metal Gear Solid: Rising. Den nevnte nemlig også et nytt Metal Gear Solid-spill for PSP (med undertittelen Peace Walker) og et nytt Castlevania-spill for Xbox 360 og PS3 (Lords of Shadow). Disse spillene skal visstnok komme i år.

Konami holder sin E3-pressekonferanse i morgen, så det er ikke særlig lenge til vi får bekreftet (eller avkreftet) informasjonen. Det er i alle fall nok av plass til nye kunngjøringer på Kojimas E3 Special Site.

Her er en video fra kunngjøringen av 360-versjonen, om du ikke har fått den med deg allerede:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden