Time Hollow til Europa

Tidsreiser og paradokser

Tidsreiseeventyret Time Hollow kommer til Europa senere i år.

Tidligere i år kunngjorde Konami at eventyrspillet Time Hollow ville få en engelskspråklig utgivelse, og selskapet har nå annonsert at spillet også kommer til Europa.

Se inn i fortiden for å løse mysterier.

I Time Hollow påtar du deg rollen som Horo Tokio. Like før syttenårsdagen hans oppdager han at foreldrene hans har forsvunnet. Som om ikke det er ille nok finner han ut at de har vært borte i over tolv år. På en eller annen måte har han steget inn i en verden hvor fortiden er en helt annen en den han er vant til.

Alt håp er likevel ikke tapt for Tokios foreldre. Han får nemlig fatt i en magisk penn som kan åpne tunneler tilbake til fortiden. Han finner også ut at foreldrene hans ble fjernet av av en ukjent gjerningsmann som kan påvirke fortiden. Med sine nyervervede tidsreiseevner må Tokio finne en måtte å bekjempe sin mystiske fiende og redde foreldrene.

Ved hjelp av pennen kan han reise tilbake i tid og forandre hendelser i fortiden. Hvis for eksempel noen Tokio kjenner dør kan han ta seg en svipptur tilbake i tid og forandre hendelser slik at dødsfallet aldri finner sted. Han kan også bruke pennen til å finne ut om fortiden til folk og gjenstander.

Som spiller må du passe deg for å misbruke pennens krefter. Hvis du gjør for mange endringer er nemelig spillet over.

Junko Kawano er kvinnen bak Time Hollow og hun har tidligere jobbet med spill som Suikoden IV og Shadow of Memories. Det sistnevnte handlet også om tidsreiser og paradokser, noe som visstnok skal være et tema hun er svært interessert i.

Time Hollow er eksklusivt til DS og kommer en gang i november.

Siste fra forsiden