Civilization V-demo neste måned

Tjuvstart på strategioppfølgeren

I høst får du mulighet til å teste strategispillet før det kommer ut.

Få, om noen, strategiserier har en så stolt, lang og suksessrik historie som Civilization-serien. Helt siden det første Civilization kom ut i 1991 har millioner av spillere tatt over verden via romkappløp, kriging, diplomati og andre midler, og det knyttes alltid store forventninger til spillene i denne serien.

Nå er det endelig klart at du i september får ta en titt på det seneste tilskuddet til den tradisjonsrike familien. Dette før spillets utgivelse 24. september.

I Civilization V eksperimenteres det med en hel del nye mekanismer, slik som et kampsystem som tillater ekte avstandsangrep og nye spillruter i form av sekskanter. Man kan heller ikke ha flere enheter i samme spillrute i det kommende spillet. Dette og andre funksjoner skal fremme mer taktiske og gjennomtenkte spilløkter.

Det blir spennende scener i Civilization V.

Det er ikke kjent hvilke deler av spillet man får prøve ut i den kommende demoversjonen, men prøveversjonen av forrige spill i serien bød på et begrenset utvalg spillfunksjoner samt en grense på hundre runder totalt, om det kan være en pekepinn.

Følg med på spillets hjemmeside for oppdateringer og nyheter vedrørende demoversjonen neste måned. Vi kommer også med en ny, omfattende sniktitt på spillet innen kort tid.

Siste fra forsiden